Baby

baby_txt

Babyshower

Is je beste vriendin, (schoon)zus of nicht in verwachting en wil je haar verrassen met een babyshower? Schakel dan met Relaxed Events. Wij hebben genoeg ervaring en ideeën voor een leuke en gezellige middag, waarbij ook uitgebreid aandacht is voor de styling en de inwendige mens. Je kunt de babyshower gewoon bij jou of bij de zwangere thuis houden, maar het is ook leuk om hier een passende locatie voor te zoeken of met zijn allen iets te ondernemen.

Neem contact met ons op, zodat we de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken.

Kraamfeest of -borrel

Binnenkort gezinsuitbreiding? Dan gaan jullie een leuke, maar ook drukke en vermoeiende tijd tegemoet! Is het dan niet een heerlijk vooruitzicht als jullie op 1 dag iedereen tegelijk kunnen laten kennismaken met jullie kindje? Geen agenda, die wekenlang vol gepland staat met kraamvisite, niet telkens te hoeven denken aan een schoon en opgeruimd huis, voldoende voorraad beschuit met muisjes etc. etc. Alleen maar genieten van en met elkaar!

Nog aantrekkelijker wordt dit vooruitzicht als je je kraamfeest door Relaxed Events laat organiseren. Het enige dat jullie dan nog hoeven te doen, is bedenken hoe en waar jullie je kraamfeest willen vieren en wie jullie uit willen nodigen. Wij regelen de rest!

Neem snel contact met ons op, dan bespreken we jullie wensen en kunnen jullie onbezorgd verder genieten van de zwangerschap.

Kosten

De kosten van de organisatie van een babyshower of kraamfeest, zijn van tevoren lastig te bepalen. Jullie kunnen het beste even contact met ons opnemen, dan kunnen wij naar aanleiding van jullie wensen een gepast voorstel doen.

Uiteraard is het ook mogelijk jullie wensen naar ons te mailen, dan krijgen jullie zo snel mogelijk een gepast voorstel. Vul hiervoor het formulier in op onze Contact pagina.