Jarig

 

jarig_txt

In Amerika zijn Sweet Sixteen party’s een ware hype. Het kan niet mooi, groots en luxe genoeg! Iedereen heeft hier wel eens beelden van gezien of verhalen over gehoord.

Ook in Nederland wordt er steeds vaker veel extra aandacht aan het feest besteed als er een bepaalde leeftijd wordt bereikt. Maar bijzondere leeftijd of niet, Relaxed Events vindt dat eigenlijk iedere leeftijd een mooi feest  verdient. Dit kan natuurlijk groots en luxe, net als in Amerika, maar een klein en bescheiden feestje mag ook de nodige aandacht krijgen!

Wil je graag je verjaardag vieren op een mooie locatie, met een bepaald thema, groots en luxe of gewoon lekker thuis en wat meer bescheiden, maar zelf geen omkijken hebben naar de organisatie? Schakel Relaxed Events in. Wij zorgen ervoor dat het feest tot in de puntjes is verzorgd én dat je zelf volop kunt meedoen in het feestgedruis.

Kosten

De kosten van de organisatie van een verjaardagsfeest, zijn van tevoren lastig te bepalen. Je kunt het beste even contact met ons opnemen, dan kunnen wij naar aanleiding van jouw wensen een gepast voorstel doen.

Uiteraard is het ook mogelijk je wensen naar ons te mailen, dan krijg je zo snel mogelijk een gepast voorstel. Vul hiervoor het formulier in op onze Contact pagina.