Referenties

 

referenties_txt

Op deze pagina vinden jullie enkele reacties over ons of over evenementen, die door Relaxed Events zijn georganiseerd.

Bruiloft

Hierbij spreken wij onze waardering uit aan Relaxed Events voor de uitmuntende wijze waarop zij ons geholpen hebben onze huwelijksdag te maken tot de mooiste dag van ons leven! Aanvankelijk stonden wij er sceptisch tegenover om gebruik te maken van een huwelijksplanner. De meerwaarde hiervan was ons niet helemaal duidelijk, maar naarmate we dichter bij de grote dag kwamen, zagen we wel in dat het zonder hun medewerking nooit zo succesvol zou zijn verlopen. Van te voren hebben we onze wensen kenbaar gemaakt en werd er naar ons geluisterd. Daar waar zij andere- en betere mogelijkheden zagen werd dit op een ongedwongen manier aangedragen. Wij hebben onderschat hoeveel werk het organiseren eigenlijk was en zij hebben ons veel werk uit handen genomen. Alle beslissingen werden wel in overleg met ons gedaan. Door hun ervaring konden ze ons wijzen op zaken waar we zelf niet aan hadden gedacht. Op de grote dag waren ze onopvallend aanwezig om alles gesmeerd te laten verlopen. Uiteindelijk heeft zich de meerwaarde wel bewezen.
Nogmaals onze dank!

Anne en Robert Hartung

Studiedag KS Fectio

Diana heeft ons op een uitstekende manier ondersteund bij de organisatie en uitvoering van onze studiedag. De dag was voor 300 deelnemers met een zeer divers programma. Ze sloot goed aan op onze plannen, maar kon als het nodig was ook aangeven wat er echt onmogelijk was tijdens onze voorbereidingen. Op de dag zelf hield zij haar hoofd koel en was voor alle vragen bereikbaar en gaf aan elk probleem de goede oplossing. Mede dankzij Diana hadden wij een geweldige dag!

Hartelijke groet,
Rob Boerman, Bestuurder

Bruiloft

Angela-en-Eelco

Van tevoren hadden wij nooit gedacht dat er bij een bruiloft plannen zoveel kwam kijken! Diana en Regina waren onze redders in nood. Ze kwamen met creatieve ideeën en leuke adressen. Ze denken in alles mee en nemen indien nodig ons dingen uit handen. Wij weten zeker dat onze dag mede dankzij hun een Relaxed Event gaat worden!

Eelco en Angela


95 jaar Alberdingk Thijm College

We zijn erg blij dat we voor de organisatie van het Lustrumfeest van het Alberdingk Thijm College konden vertrouwen op Relaxed Events! Met haar vrolijke en vriendelijke persoonlijkheid regelt Diana Vlug het evenement helemaal naar onze wensen en vragen. Ze verplaatst zich in de opdrachtgever én de bezoeker van het feest en doet verschillende passende suggesties voor de opzet.
Ze is daarbij zowel nauwgezet als flexibel. Ze neemt werk uit handen en geeft ruimte om het feest een eigen karakter mee te geven. Samenwerken met Diana gaat als vanzelf en levert een prachtig en strak georganiseerd evenement op!

Maaike Luttikhuis, Conrector