Trouwen

 

trouwen_txt

In de eerste plaats willen we jullie natuurlijk van harte feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk! De beslissing is genomen, nu moet alles nog “even” geregeld worden.

Bij het plannen en organiseren van een bruiloft komt een hoop kijken. Sommige dingen weet je en zullen jullie misschien al geregeld hebben, maar sommige dingen worden ook wel eens over het hoofd gezien. De één vindt het leuk om alles zelf uit te zoeken en te regelen, de ander wil graag een aantal opties waaruit gekozen kan worden. Misschien willen jullie alles wel heel graag zelf regelen, maar hebben jullie helemaal geen tijd om dit zorgvuldig te doen. Of jullie hebben geen idee wat er allemaal moet gebeuren en hoe jullie dit moeten doen.

Bij Relaxed Events is alles mogelijk; wij kunnen jullie adviseren, jullie helpen met het regelen en organiseren van jullie grote dag, aanwezig zijn op de dag zelf als ceremoniemeester, maar ook de gehele organisatie op ons nemen. Niets moet, alles mag en niets is onmogelijk.

Wij nemen graag die zaken uit handen, waarvan jullie vinden dat er hulp gewenst is. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren wij jullie wensen en kijken we of de zogenoemde “klik” er is. Jullie bruiloft is namelijk een heel bijzonder en intiem moment en daarom is het van belang dat we elkaar goed aanvoelen. Alleen dan kunnen wij er ook voor zorgen dat jullie dag precies zo verloopt zoals jullie dat willen.

Ceremoniemeesterschap

Jullie kunnen ervoor kiezen om de bruiloft helemaal zelf te organiseren. Waarschijnlijk zullen jullie dan ook familieleden en/of beste vrienden hierin betrekken als ceremoniemeester. Dit is erg leuk en moeten jullie zeker doen! Sta er dan wel even bij stil wat dit in praktijk zal betekenen op de grote dag: zij hebben een grote verantwoording die dag en zullen merendeels bezig zijn om ervoor te zorgen dat alles verloopt zoals gepland. Hierdoor zullen zij veel minder in de gelegenheid zijn om te ontspannen en, net als jullie, te genieten. En dat terwijl zij één van jullie belangrijkste gasten zijn…

Als jullie Relaxed Events inschakelen, nemen wij op de grote dag de regie over en kunnen jullie zelf met álle gasten ontspannen en genieten. Wij zijn jullie steun en toeverlaat en tevens het aanspreekpunt voor de gasten, leveranciers en locatie(s).

Om dit goed te kunnen doen, zullen we 4 tot 5 weken voor de grote dag bij elkaar komen en alles doorspreken. Daarna zullen wij bij elke leverancier en locatie de gemaakte afspraken checken en een draaiboek voor de grote dag opstellen, zodat iedereen weet wat er op welk moment gaat gebeuren.

Op de dag zelf zijn wij uiteraard aanwezig om alles in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat alles loopt zoals gepland. Zo wordt jullie dag voor iedereen werkelijk onvergetelijk!

Weddingconsult

Jullie kunnen Relaxed Events ook éénmalig inschakelen. Dit noemen we ook wel een weddingconsult. Misschien hebben jullie een zetje in de rug nodig om te beginnen, of zijn jullie al een heel eind op weg, maar lopen jullie een beetje vast met de laatste details. Tijdens een weddingconsult geven wij jullie tips en trucs over het plannen van jullie bruiloft. We beantwoorden jullie vragen, maar we kunnen ook creatief meedenken, bijvoorbeeld m.b.t. de styling om jullie bruiloft een persoonlijk tintje te geven of we bekijken welke leveranciers goed bij jullie zouden kunnen passen.

Het gesprek zal ca. 2,5 uur duren en na afloop ontvangen jullie van ons een uitgebreid verslag of een op maat gemaakt draaiboek. Dit is afhankelijk van de punten, die we besproken hebben en de mate waarin één en ander al is geregeld. Tevens sturen we jullie een checklist en krijgen jullie tips om het budget te bewaken.

Kosten

Een weddingplanner klinkt misschien wat luxe en duur, maar in praktijk is het haalbaar voor ieder budget; jullie bepalen tenslotte zelf wat jullie door ons laten regelen. Om een indicatie te geven van de kosten waaraan jullie moeten denken bij het inschakelen van Relaxed Events, vinden jullie hieronder een kort overzicht. Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Voor bruiloften en afspraken buiten de provincie Utrecht rekenen wij € 0,25 per km.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we samen kijken wat Relaxed Events voor jullie kan betekenen.

Trouwen van A- Z vanaf   € 1795,-
Ceremoniemeesterschap   € 495,-
Weddingconsult   € 195,-
Maatwerk   € 45,- per uur